Wie zijn we?

De Koninklijke Harmonie "De Eendracht" Wevelgem werd opgericht in 1873, en kent een rijke geschiedenis. Heden ten dage is ze een bloeiende vereniging met een vijftigtal enthousiaste muzikanten onder leiding van dirigent Michiel Lietaert.

We hebben een gevarieerd repertoire, met zowel populaire, moderne als klassieke werken, zodat iedereen er gegarandeerd zijn gading vindt.

Ons jaarprogramma telt een aantal vaste terugkerende optredens en activiteiten. Zo is er begin februari het jaarlijkse winterconcert, de eerste zondag van juli is er traditiegetrouw ons zomerfeest, en in november is er het traditionele St. Ceciliafeest. Afgewisseld met nog andere uitstappen vullen wij op een aangename, frisse manier ons jaar. Zo proberen we ook iedere zomer een concert te geven aan de kust.

Er moet natuurlijk ook gerepeteerd worden. Onze wekelijkse repetities gaan door op maandagavond van 20u00 tot 21u30 in ons lokaal boven "De Middenstand" (Grote Markt 4, te Wevelgem).

Lid worden?

Ben u muzikant én geïnteresseerd? Een vereniging zoals Harmonie De Eendracht is altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde leden. Iedereen met voldoende muzikale kennis kan lid van onze harmonie worden. Spreek ons gerust aan op één van onze concerten of kom maandagavond eens langs op één van onze repetities.

Meer informatie?

Meer informatie over onze harmonie komt u zeker en vast te weten op deze site. Mocht u nog met vragen zitten, kan u ons ook contacteren.